ÁSZF

Regisztráció

A Salus Kft. internetes áruházában www.agymanojatek.hu oldalról történő rendeléshez szükséges a regisztráció. A regisztrációt bármikor végrehajthatja. A regisztrációval Ön hozzájárulását adja a regisztráció alkalmával megadott személyes adatainak teljesítéshez kötött felhasználásához. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) bizalmasan kezeljük, s csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. Semmilyen formában nem vállalunk felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

Cégünk adatai

Cégnév:                       SALUS Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi és Termeltető Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely:                    1119 Budapest, Dombóvári út 1.
Cégjegyzékszám:      01-09-067802 Kiadta: Fővárosi Bíróság
Adószám:                    10618103-2-43

Adatkezelés

A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy e-mail címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.  Adatvédelmi elveinkről bővebben IDE KATTINTVA olvashat. Bármikor kérheti adataik törlését a nyilvántartásból. Az adatok adatbázisból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérelemre, a kérelem kézhezvételét követő 2 munkanapon belül történik.

Áraink

Áraink bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Áru átvétele

A megrendelt termékek átvételének módját Ön választhatja meg. Átveheti személyesen üzletünkben, nyitvatartási időben:

Cím:  Agymanó Stúdió

2040, Budaörs Építők útja 2-4 ( SalusGyógypont mellett)

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 10:00-18:00-ig
Péntek-Szombat: 10:00-20:00-ig
Vasárnap: ZÁRVA

Kérheti csomagszállító szolgálattal történő kézhezvételt is. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. Szállítási díj Magyarországon belül egységesen 990 Ft. 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Ha szeretné, hogy az áru a megrendelést követően 3 munkanapon belül megérkezzen, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben kézbesíteni tudják (ez lehet akár munkahely is)! A csomagok utánvétesek, tehát a futárnak minden esetben, készpénzben kell fizetni a rendelt termékekért. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, értesítőt hagy a címen, amelyben információt talál az áru hollétéről. A szállító cég sikertelen kézbesítés esetén, a következő munkanapon újból megkísérli eljuttatni a csomagot.

Elállás a megrendeléstől

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet (Korm. rendelet) szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A Korm. rendelet 2. § (1) bekezdésében meghatározott tartalmú fogyasztói tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó a termék készhez vételétől három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését írásban megteheti a 2040.Budaörs Építők útja 2-4 címen., vagy arendeles@agymanojatek.hu e-mail címen