Regisztráció

Személyes adatok, kapcsolat
Sikeres regisztráció után a megadott e-mail címével tud bejelentkezni. Így az e-mail címnek egyedinek kell lennie, nem lehet ugyanazzak a címmel többször regisztrálni.
Számlázási adatok
Biztonsági ellenőrzés
Ennek a kirakónak az a célja, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy Ön egy valós személy, és nem egy program. Kattintson a számra, tartsa lenyomva az egeret, és húzza a számokat a megfelelő sorrendbe!
Szerződés
A regisztrációhoz el kell fogadnia az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot! A linkjeikre kattintva elolvashatja őket, majd a kipipálásukkal egyerértését adja meg.
Kötelezően kitöltendő mező.

Adatvédelem

Adatvédelmi elveink

A Salus Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

A szolgáltató a látogatók személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályokkal összhangban kezeli, amelyeket az adatkezelés minden fázisában köteles betartani. A szolgáltató által végzett adatkezelésre elsősorban az alábbi jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezései az irányadóak:

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény,

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény XVII. fejezetében foglalt adatkezelési szabályok,

A referenciaajánlatokról, hálózati szerződésekről, valamint az ezekkel kapcsolatos eljárások részletes szabályairól szóló 277/2003. (XII. 24.) Korm. rendelet,

Az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 226/2003. (XII. 13.) Korm. rendelet

A szolgáltató titoktartási kötelezettsége

Személyes adat csak az érintett hozzájárulásával valamint törvény kifejezett rendelkezése alapján kezelhető. Az adatkezelő, illetőleg az adatfeldolgozó köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, köteles továbbá megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek e törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az adatok védelme kiterjed különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés esetére. Az adat- és titokvédelmi kötelezettség a szolgáltató alkalmazottját, tagját, megbízottját a szolgáltatóval azonos módon terheli. Az adatkezelő és adatfeldolgozó valamint egyéb kötelezettek adat- és titokvédelmi kötelességük megszegéséért a jogszabályok szerinti felelősséggel tartoznak.

ÁSZF

Regisztráció

A Salus Kft. internetes áruházában www.agymanojatek.hu oldalról történő rendeléshez szükséges a regisztráció. A regisztrációt bármikor végrehajthatja. A regisztrációval Ön hozzájárulását adja a regisztráció alkalmával megadott személyes adatainak teljesítéshez kötött felhasználásához. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) bizalmasan kezeljük, s csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. Semmilyen formában nem vállalunk felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

Cégünk adatai

Cégnév:                       SALUS Gyógyászati Segédeszköz Kereskedelmi és Termeltető Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely:                    1119 Budapest, Dombóvári út 1.
Cégjegyzékszám:      01-09-067802 Kiadta: Fővárosi Bíróság
Adószám:                    10618103-2-43

Adatkezelés

A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy e-mail címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan.  Adatvédelmi elveinkről bővebben IDE KATTINTVA olvashat. Bármikor kérheti adataik törlését a nyilvántartásból. Az adatok adatbázisból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérelemre, a kérelem kézhezvételét követő 2 munkanapon belül történik.

Áraink

Áraink bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Áru átvétele

A megrendelt termékek átvételének módját Ön választhatja meg. Átveheti személyesen üzletünkben, nyitvatartási időben:

Cím:  Agymanó Stúdió

2040, Budaörs Építők útja 2-4 ( SalusGyógypont mellett)

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök: 10:00-18:00-ig
Péntek-Szombat: 10:00-20:00-ig
Vasárnap: ZÁRVA

Kérheti csomagszállító szolgálattal történő kézhezvételt is. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi. Szállítási díj Magyarországon belül egységesen 990 Ft. 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.

Ha szeretné, hogy az áru a megrendelést követően 3 munkanapon belül megérkezzen, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben kézbesíteni tudják (ez lehet akár munkahely is)! A csomagok utánvétesek, tehát a futárnak minden esetben, készpénzben kell fizetni a rendelt termékekért. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, értesítőt hagy a címen, amelyben információt talál az áru hollétéről. A szállító cég sikertelen kézbesítés esetén, a következő munkanapon újból megkísérli eljuttatni a csomagot.

Elállás a megrendeléstől

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet (Korm. rendelet) szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A Korm. rendelet 2. § (1) bekezdésében meghatározott tartalmú fogyasztói tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó a termék készhez vételétől három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését írásban megteheti a 2040.Budaörs Építők útja 2-4 címen., vagy arendeles@agymanojatek.hu e-mail címen